Veteranenvolley - heren

Sinds een 20-tal jaar spelen zij op donderdagavond en op zondagmorgen hun “Matchke”volleybal. Niet in een bestaande competitie, maar zij vormen telkens twee ploegen,en spelen tegen elkaar. Spelen, goed spelen, goed samenspelen, is hun doel.

Winnen doen zij ook graag, zodat ook inzet vereist is. Zij worden met de jaren wat ouder, zodat zij hun rangen graag uitbreiden met wat jong bloed. Bent U oud-speler, maar zeggen die trainingen en competities U niet zoveel meer ? Of kan U op uw clubtrainingen niet regelmatig genoeg aanwezig zijn (lessen,werk)?  Heeft U een lichte kwetsuur opgelopen die U niet meer toelaat echt voluit te gaan ? Maar U speelt zo graag ! Heeft U vroeger op school of met uw werk wat gespeeld ?

Heeft U niet gespeeld, maar denkt U in alle bescheidenheid dat U wat talent heeftvoor balsporten ? Kom dan gerust eens langs, ...

BVLO